Bedenktijd

Als klant heb je 14 dagen bedenktijd voor alle bestellingen. De bedenktijd geldt vanaf het moment dat de volledige bestelling in je bezit is. Wanneer je niet tevreden bent met je aankoop is het mogelijk om deze binnen 14 dagen terug te sturen. Hierbij verzoeken wij dat deze in originele staat en gesloten verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) teruggezonden worden. Bij teruggezonden artikelen zullen wij het aankoopbedrag plus de initiƫle verzendkosten vergoeden, de kosten voor het terugzenden van de aankoop betaal je zelf. Indien je hebt gekozen voor een duurdere verzendmethode dan de standaard verzending, is het verschil voor eigen rekening.

Als klant heb je de mogelijkheid om ieder product terug te sturen wanneer deze niet voldoet aan de verwachtingen. Jij bent als klant wel zelf verantwoordelijk voor een eventuele waardevermindering van het product. Van waardevermindering wordt gesproken wanneer je verder bent gegaan dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen. Je kan het vergelijken met hoe je een product in een winkel zou behandelen.

Voor meer informatie met betrekking tot het terugsturen van producten kun je contact met ons opnemen via info@dicehub.nl.